Gabrielė Andrašiūnienė Pasaulio orientavimosi sporto čempionate bendro starto trasoje iškovojo sidabro medalį

🇧🇬 Bulgarijoje tęsiasi Pasaulio orientavimosi sporto kalnų dviračiais čempionatas – tęsiasi ir Lietuvos 🇱🇹 komandos medaliai jame.

🥈 Moterų elito grupėje ir vėl puikų rezultatą pademonstravo Gabrielė Andrašiūnienė, kuri bendro starto varžybose 27.5 km trasą su 24 kontroliniais punktais įveikė per 1 val. 20 min. 25 sek. ir tik 22 sek. pralaimėjo čempione tapusiai Danijos sportininkei Nikolinei Splittorff. Bronzos medalis atiteko Valerie Kamererovai iš Čekijos. Nuo pastarosios tik 3 sek. atsiliko ir ketvirtąją vietą iškovojo Algirda Mickuvienė.

1️⃣0️⃣ Vyrų elito grupėje geriausią rezultatą parodė Jonas Vytautas Gvildys, kuris 30.8 km trasą su 24 kontroliniais punktais įveikė per 1 val. 16 min. 25 sek. bei užėmė 10 vietą. Jonas Maišelis ir Ignas Ambrazas trasos nebaigė dėl techninių problemų.

4️⃣ Merginų jaunimo grupėje tik finišo tiesiojoje Irmantė Aleliūnaitė pralaimėjo kovą dėl bronzos medalį, tačiau užėmė aukštą ketvirtąją vietą.

Vaikinų jaunimo grupėje Nojus Lukošius užėmė 15-ąją vietą, o Daumantas Kielą – 17-ąją vietas. Arnas Sausaitis trasos nebaigė dėl techninių problemų.

⌨ Rezultatai – https://oresults.eu/events/1266?class=MEN

➡️ Rytoj sportininkų laukia vidutinės trasos varžybos.