„O-cademy” kvietimas dalyvauti stovykloje

Išskirtinė bei unikali galimybė dalyvauti „O-cademy” stovykloje Cesi, Latvijoje, kuri vyks
rugpjūčio 5-7 dienomis.

Stovykla organizuoja Pasaulio orientavimosi sporto bėgte čempionas Edgars Bertuks bei geriausia visų laikų Latvijos orientacininkė Sandra Grosberga.


„O-cademy” yra Latvijos sportininkų, Sandros Grosberg ir Edgaro Bertuko sukurtas projektas, kurio tikslas pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi su jaunais orientavimosi sporto talentais.


Šiais metais „O-cademy” stovykla vyks tris dienas, kurių metu bus derinama tiek sprinto, tiek miško treniruotės, vyks paskaitos aktualiomis temomis. Praktiniais patarimais dalinsis ir kineziterapeutas Andris Jubelis.

Stovykloje dalyvauti kviečiami jaunuoliai nuo 16 iki 20 metų. Prašome siųsti motyvacinius laiškus o-cademy@truestorysport.com iki birželio 30 d.


Liepos 1 dieną bus atrinkta daugiausiai 20 dalyvių ir stovyklos organizatoriai susisieks su visais kandidatais asmeniškai.

Dalyvavimo stovykloje kaina – 50 eur (maitinimo išlaidos)


Jeigu turite klausimų, susisiekite su mumis! Žinutę siųskite „O-cademy” Facebook ar Instagram socialinių tinklų paskyrose arba atsiųskite el. laišką aukščiau nurodytu el. pašto adresu.