Pirmą kartą bus renkamas Metų orientacininkas

2017 m. sezono nuotraukų koliažas

2017 metų orientavimosi sporto varžybų sezonas jau beveik baigiasi. Vienos paskutinių orientacininkų kovų vyks Alytuje dėl Lietuvos taurės spalio 14-15 dienomis. Orientacininkai bėgikai kovos ir dėl tarptautinių reitingo taškų, o dviratininkams tai bus paskutiniai Lietuvos orientavimosi sporto kalnų dviračiais taurės etapai. Kartu su besibaigiančiu sezonu norime pasidžiaugti ir metų pergalėmis.

Lietuvos taurėje yra planuojama apdovanoti geriausią orientacininką. „Metų orientacininkas” – tokiu titulu planuojama apdovanoti daugiausiai Lietuvos vardą garsinusį ir labiausiai nusipelniusį sportininką/ę, kurį išrinks visa Lietuvos orientavimosi sporto bendruomenė.

Šiemet Lietuvos orientacininkai turėjo daug gražių akimirkų ir pergalių, už kurias norime pasidžiaugti. Taip pat norime išgirsti ir pačios bendruomenės nuomonę kas gali tapti realiausiu kandidatu pirmajam „Metų orientacininko” titului, kuris bus pagerbtas Lietuvos orientavimosi sporto federacijos (LOSF) vardu. Tikimės, kad tokie rinkimai ateityje taps gražia tradicija.

Balsavimo pradžia bus paskelbta jau rytoj su nominantų sąrašu. Bus galima balsuoti iki penktadienio, spalio 13 d. Balsuoti galės visi LOSF priklausančių klubų ir sporto mokyklų nariai, registruoti licencijų sistemoje ir turintys nurodytą el. pašto adresą. Kas dar nesate užsiregistravęs licencijų sistemoje, arba nesate sutvarkę visų savo klubo narių el. pašto adresų, prašome tą padaryti dabar: http://licence.orienteering.lt/